O nama

O nama

Uvodna reč vlasnika

Kao neko ko je odrastao u porodici pčelara i od malih nogu rastao uz veličanstveno carstvo kraljica pčela kao i uz njihove proizvode, više nego svesna sam prevelikog značaja meda i ostalih pčelinjih proizvoda u našim životima.

RPT „TARAMED“ je proizvod lične želje da,ne samo nastavim, već i unapredim višedecenijsku tradiciju u pčelarstvu.

zlatna-pcela-diplomaMoj deda Vilotije Spasojević-Liko je bio visoko priznat i veoma cenjen pčelar, dobitnik mnogobrojnih priznanja i zahvalnica u oblasti pčelarstva i kvaliteta meda, kao i dobitnik najvećeg priznanja, koje je u to vreme jedan pčelar mogao dobiti, a to je Priznanje Zaslužnom pčelaru za doprinos razvoju i unapređenju pčelarstva—„ZLATNA PČELA“.

Moji roditelji Rade i Ruža Marković,takođe veoma cenjeni proizvođači meda, nastavili su porodičnu tradiciju u pčelarstvu i osnovali PG Ruža Marković, koje se već dug vremenski period uspešno bavi proizvodnjom meda i ,naravno, redovni su članovi SPOS-a.

taramed-pcelinjakOsnivajem RPT „TARAMED“ želim da porodičnu tradiciju,na koju sam jako ponosna, ne samo nastavim, već i unapredim podizanjem same prodaje ovog jedinstvenog dara prirode –meda na mnogo viši nivo, uvođenjem atraktivne ambalaže i pakovanja, prilagođenih svim korisnicima i ljubiteljima meda, bilo da su deca, tinejdžeri,omladina, ljudi srednjih godina, stariji ljudi, poslovne kompanije ili samo neko ko jednostavno želi da svojim prijateljima i najdražima pokloni veoma atraktivnog pakovanja, a istovremeno visoko kvalitetan poklon.

U iskrenoj želji da RPT „TARAMED“ izađe u susret željama i zahtevima svih korisnika, u okviru RPT „TARAMED“ osmišljen je SVET MEDA, koji se sastoji iz tri jedinstvene celine:

  • SVET POKLONA OD MEDA namenjen kako poslovnim kompanijama i firmama,kojima je RPT „TARAMED“ u mogućnosti da ponudi širok asortiman poklona od meda, atraktivnog pakovanja sa logom njihove kompanije ili firme, koje mogu iskoristiti u propagadne svrhe za svoje poslovne partnere i saradnike, tako i svim ljubiteljima meda za ličnu upotrebu ili u vidu prelepog, a istovremeno i visoko kvalitetnog poklona prijateljima i svojim najdražima.
  • DEČIJI SVET MEDA namenjen prvenstveno deci ,gde su ambalaža i pakovanja meda prilagođena isključivo njima i njihovim željama.
  • IMUNO-SVET MEDA, koji čine preparati na bazi meda i usmeren je svim generacijama, a u cilju prvenstveno očuvanja i jačanja imuniteta.

Osnivanjem RPT „TARAMED“ želim da predstavim i ponudim med u vidu veličanstvenog DARA PRIRODE, JER MED TO ZAISTA I JESTE.